Přečtěte si, jak spravovat více účtů dodavatelů pomocí jediného přihlášení na dodavatelském portálu GetYourGuide.
Co je hromadné přihlášení dodavatele?
Funkce hromadného přihlášení dodavatelů umožňuje dodavatelům přístup k více účtům pomocí jediného přihlášení, čímž odpadá nutnost opakovaného ověřování. Tato funkce je navržena tak, aby zvýšila efektivitu dodavatelských partnerů, kteří spravují více obchodních jednotek, lokalit nebo regionů. Další výhody:
Zjednodušený přístup: Jednotlivci mohou spravovat několik účtů dodavatelů, aniž by se museli opakovaně přihlašovat a odhlašovat.
Efektivita: Snižuje pracovní zátěž zjednodušením správy účtů.
Snazší správa: Dodavatelé s více propojenými účty můžou uživatelům snadno umožnit přístup k různým účtům.
Kdo může tuto funkci používat?
Tato funkce je k dispozici dodavatelským partnerům, kteří v rámci ověřovacího procesu prokázali, že jejich dva nebo více účtů na GetYourGuide buď:
patří stejnému podnikatelskému subjektu (společnosti nebo fyzické osobě) nebo podnikatelské skupině, nebo
mají právní vztah, například dceřinou společnost nebo pobočku.
Pokud si nejste jisti, zda jsou vaše účty způsobilé, obraťte se na náš tým podpory pro dodavatele, který vám rád pomůže.
Uveďme si příklad:
Provozujete společnost s názvem Kata’s Walking Tours na třech místech, z nichž každé má na GetYourGuide samostatný účet: Hamburk, Berlín, Mnichov.
-
Doposud byly všechny tři účty spravovány nezávisle na sobě a vaše personální obsazení bez funkce vícenásobného přihlášení vypadalo takto:
Hamburk: Kata1 (hlavní uživatel – správce), Helen (průvodkyně), Frank1 (finance)
Berlín: Kata2 (hlavní uživatel – správce), Bernd (průvodce), Frank2 (finance)
Mnichov: Kata3 (hlavní uživatel – správce), Marc (průvodce), Frank3 (finance)
-
Problémy bez funkce více přihlášení:
Frank, který každý měsíc stahuje finanční zprávy, musel spravovat sadu tří e-mailových adres a hesel, aby měl přístup ke každému z účtů.
-
S vícenásobným přihlášením je nastavení jednodušší:
Každý účet potřebuje jednoho hlavního uživatele s jedinečnou e-mailovou adresou – proto Kata zůstane v tomto nastavení tak, jak je.
-
Pro Franka můžeme věci zjednodušit:
Nejprve můžeme odstranit Franka2 z účtu Berlín a Franka3 z účtu Mnichov.
V druhém kroku může Kata2 pozvat Franka1 do účtu Berlín.
Ve třetím kroku může Kata3 pozvat Franka1 do účtu Mnichov.
Po této změně si může Frank1 při každém přihlášení vybrat, ke kterému účtu chce přistupovat: Berlín, Hamburk nebo Mnichov. Také může kdykoli přepínat mezi účty, aniž by se odhlašoval.
Jak to funguje?
Uživatelé s právy správce: Pozvánky můžou posílat pouze správci. Sami nepotřebují přístup s možností přihlášení k více účtům, pokud jsou firemní účty již propojeny na GetYourGuide.
-
Pozvání uživatelů:
Přihlaste se jako administrátor.
Přejděte do části Správa uživatelů na dodavatelském portálu.
Klikněte na „Přidat nový uživatelský profil“.
Zadejte e-mailovou adresu uživatele, kterého chcete pozvat.
Kliknutím na „Pokračovat“ odešlete pozvánku. Uživatel obdrží e-mailovou pozvánku k přístupu k účtu.
Přiřazení role uživatele: Při zvání uživatelů do svého účtu musíte každému uživateli vybrat vhodnou roli a roli pro zasílání oznámení. Ujistěte se, že jste zvolili správnou roli, která odpovídá odpovědnostem uživatele a požadované úrovni přístupu, a vyberte vhodnou roli pro zasílání oznámení na základě toho, jaké zprávy by měl uživatel dostávat. Role se nepřidělují automaticky na základě předchozích účtů, takže musíte u každé pozvánky ručně vybrat správnou roli a roli pro zasílání oznámení, abyste zajistili správnou kontrolu přístupu. Více informací o tom, jak fungují různé přístupy, najdete zde.
Přepínání účtů: Po přihlášení mohou uživatelé bezproblémově přepínat mezi účty, aniž by se museli odhlašovat. Stačí kliknout na své jméno v pravém horním rohu a vybrat požadovaný účet.
- Viditelnost přístupu k účtu: V sekci správy účtů můžete u každého uživatele zobrazit další účty, ke kterým má přístup. To pomáhá efektivně spravovat uživatelská oprávnění.
Praktický tip: Než se pokusíte použít funkci více přihlášení, ujistěte se, že jsou všechny účty interně propojeny. Pokud si nejste jisti stavem propojení, obraťte se na náš tým podpory dodavatelů, který vše ověří a poskytne vám pomoc.
Často kladené otázky
Můžu přepínat mezi účty, aniž bych se odhlašoval/a?
Ano, jakmile se přihlásíte, můžete se pohybovat mezi všemi účty, ke kterým máte přístup, aniž byste se odhlašovali.
Jak zjistím, ke kterým účtům mám přístup?
Potenciálně můžete mít přístup ke všem účtům, které jsou propojeny s vaší firmou, pokud vám k nim správce udělí přístup. Můžete však mít přístup pouze k podskupině účtů. Při přihlášení na dodavatelský portál se zobrazí obrazovka se všemi ostatními účty, ke kterým máte přístup. Pokud v tomto seznamu nevidíte účet, ke kterému byste měli mít přístup, obraťte se na správce chybějícího účtu.
Mohu změnit uživatelské role nebo nastavení oznámení?
Ano, přístup k přihlášení a nastavení oznámení lze podle potřeby upravovat individuálně pro každý účet. Podrobné pokyny najdete v tomto článku s často kladenými dotazy.
Jak mohu zkontrolovat, zda jsou mé účty propojeny?
Pokud si nejste jisti stavem propojení svých účtů, obraťte se na náš tým podpory dodavatelů, který propojení ověří a v případě potřeby o ně požádá.
Jak mohu zkontrolovat, ke kterým účtům má uživatel přístup?
Přihlaste se jako správce. Přejděte do části správy účtů a v seznamu vyhledejte daného uživatele. Můžete si prohlédnout seznam všech účtů, ke kterým má každý uživatel přístup, což usnadňuje správu oprávnění a přístupových práv.